preskoči na sadržaj

XVI. gimnazija Zagreb

Login

Korisne poveznice:

MZOS
AZOO
Portal za kole
Sve o dravnoj maturi
CARNET

« Kolovoz 2022 »
Po Ut Sr e Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani dogaaji

Dobrodoli


 
 

 

 

O d školske godine 2017./2018., u XVI. gimnaziji koristi se e-Dnevnik, aplikacija koja omoguuje voenje razrednih knjiga u elektronikom obliku, a uenicima i roditeljima omoguava jednostavan pregled ocjena, biljeaka i izostanaka s bilo koje lokacije koja ima pristup internetu.

e-Dnevnik za uenike i roditelje:
U razrednim odjelima u kojima se koristi, e-Dnevnik zamjenjuje papirnatu razrednu knjigu. E-Dnevnik za uenike i roditelje (https://ocjene.skole.hr) je web aplikacija koja omoguava uenicima pregled ocjena, izostanaka, bilješki te rasporeda pisanih zadaa koje su njihovi nastavnici upisali u e-Dnevnik sustav.

Uenici se u aplikaciju prijavljuju sa svojim elektronikim identitetom (npr. pero.peric@skole.hr) iz sustava AAI@Edu.hr. Ukoliko uenik nema elektroniki identitet potrebno ga je zatraiti u tajništvu škole.

Roditelji se u aplikaciju mogu prijaviti iskljuivo putem sustava e-Graani koristei jednu od prihvaenih vjerodajnica uz uvjet da je u e-Dnevnik unesen OIB roditelja. Putem ove aplikacije roditeljima je omoguen uvid u podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik.

Uvoenjem e-Dnevnika ostvareni su preduvjeti da elektronikom poštom dobivate obavijest o izostancima Vašeg djeteta s nastave. Obavijest e biti upuena na Vašu e-mail adresu, dan nakon što je dijete izostalo s nastave. Uvjereni smo da emo na ovaj nain pomoi Vama kao i Vašem djetetu oko evidencije izostanaka sa nastave. Ukoliko elite primati obavijesti e-mailom molimo Vas da popunite i potpišete suglasnost (koja se nalazi u prilogu na dnu stranice) o primanju obavijesti o izostanku djeteta. Informacije je mogue dobivati na e-mail adrese jednog ili oba roditelja. Ukoliko promijenite mišljenje oko dobivanja e-maila s informacijom o izostancima Vašeg djeteta ili ste promijenili e-mail adresu, molimo Vas da o tome obavijestite razrednika.  

preskoči na navigaciju